[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόβλημα με τη ΜοδιάνοΕμπλοκή με απροσδιόριστη έκβαση παρουσιάζει η εμβληματική επένδυση για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό της αγοράς Μοδιάνο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της TV100 και του Λεωνίδα Λιάμη, μικρομέτοχοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του ομίλου Φάις, που ελέγχει με εταιρείες του το 55% του συγκροτήματος, και με ασφαλιστικά μέτρα πέτυχαν να μπλοκάρουν την έναρξη των εργασιών.

 Το αρχικό χρονοδιάγραμμα για παράδοση του ανακαινισμένου Μοδιάνο στις αρχές του 2020 έχει ήδη ανατραπεί και κινδυνεύει να μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες, εάν οι αντίδικοι δεν έλθουν σε συμφωνία και αποφασίσουν να εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα που προσφέρει η νομοθεσία.

Ανήσυχοι για τις εξελίξεις δηλώνουν οι φορείς της αγοράς, ενώ η δημοτική αρχή δεν αποκλείει την ανάληψη διαμεσολαβητικού ρόλου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]