Παρά το ότι, για άλλη μία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε εύκολο γκολ, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη, αφού κέρδισε τον τοπικό Αστέρα με 1-2.

Ο Δικέφαλος ήταν και πάλι καλός, από το κέντρο και μπροστά, με λιγότερα λάθη στην άμυνα, ενώ το γκολ που δέχτηκε ήταν, πάλι λάθος των κεντρικών αμυντικών, αλλά και ασταθής επέμβαση του τερματοφύλακά του.
Ο Αστέρας δεν έπεισε,  ακόμη κι όταν μείωσε το σκορ στο 1-2 κι ενώ είχε μπροστά του αρκετό χρονικό διάστημα. Ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που έχανε τις καλές ευκαιρίες για να μεγαλώσει το υπέρ του σκορ.
H νίκη ήταν αφιερωμένη στους έξι νεαρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ που χάθηκαν τόσο άδικα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στην Τρίπολη είχαν σηκώσει το γνωστό πανό με τα πρόσωπά τους στην κερκίδα όπου φιλοξενήθηκαν.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης
Γκολ: 58' Σουάρεζ /  33' Σφιντέρσκι, 47' Μαρτίνεζ (αυτογκόλ)
Διαιτητές:
Κίτρινες: Μπαράλες 2′,  Παπαδόπουλος 45' / Μπίσεσβαρ 65′, Ελ Καντουρί 73′, Αουγκούστο 80′
Κόκκινες : - /-

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Ματρικάρντι (89′ Φερνάντεθ), Ορτέγκα, Καπίγια, Μουνάφο (76′ Χουαρέγκι), Ριέρα (82′ Σίτο), Βλάχος, Φερνάντεθ, Μπαράλες
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης , Μίσιτς , Ντόουγκλας , Λημνιός , Ελ Καντουρί (76′ Πέλκας ), Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο ), Σφιντέρσκι (76′ Άκπομ )