[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οδηγίες του δήμου Θεσσαλονίκης: Τι να κάνετε πριν και κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίαςΑνακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες στους πολίτες, με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ., που ισχύει από την Δευτέρα 07-10 έως και την Τρίτη 08-10-2019, εξέδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητά από τους πολίτες να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από τα σπίτια τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά, να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο, τη ραγδαία βροχόπτωση ή χαλαζόπτωση, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, να αποφύγουν τις εργασίες υπαίθρου και να αλλάξουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους, ώστε να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων, με το να προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]