[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δήμαρχος Βόλβης: Η περιοχή δε σηκώνει επιπλέον πρόσφυγες«Η περιοχή μας δεν μπορεί να σηκώσει επιπλέον αριθμό προσφύγων». Αυτό τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας.Ο δήμαρχος, αναφερόμενος στην αντίδραση των κατοίκων των Βρασνών, που δεν δέχθηκαν να εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής πρόσφυγες και μετανάστες προερχόμενους από τη Σάμο, υπογράμμισε ότι είχε ενημερώσει πως «ο κόσμος είναι ξεσηκωμένος. Ότι καλούν με μεγάφωνα σε κινητοποιήσεις και δεν θα δεχτούν επιπλέον πρόσφυγες στην περιοχή. Ολα τα μηνύματα όμως που στέλναμε δεν τα άκουγαν».
Όπως είπε, η κατανομή των προσφύγων πρέπει να γίνεται αναλογικά και ισομερώς, σε όλη τη χώρα, αναφέροντας ότι στις τρεις δομές του δήμου φιλοξενούνται ήδη 2.000 πρόσφυγες, όσους έχει όλη η Πελοπόννησος. Το γεγονός αυτό έχει επιβαρύνει τις οι κρατικές δομές και τις δομές του δήμου (αστυνομία, Κέντρο Υγείας και μετακινήσεις), ενώ επλήγη και ο τουρισμο το καλοκαίρι που πέρασε, με τις ακυρώσεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων να είναι αυξημένες και τις τιμές μειωμένες.


Η φωτογραφία είναι από το αρχείο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]