Έστησαν... πάρτι για τη γιορτή τους, στο Πανθεσαλικό, οι τρεις Δημήτρηδες του ΠΑΟΚ: Γιαννούλης σέρβιρε, Λημνιός και Πέλκας... σκόραραν και ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα και νικηφόρα από το Βόλο, με 0-2.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και ήταν σίγουρα ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου 45λεπτου. Έβγαινε πιο εύκολα στην επίθεση ενώ οι παίκτες του ήλεγχαν επίσης εύκολα τις παλιές των γηπεδούχων στην άμυνα τους.
Στο 31 οι εορτάζοντες έκαναν πάρτι από τα αριστερά. ο Δημήτρης Γιαννούλης πήρε την μπάλα από ωραίο τακουνάκι του Στοχ στο κεφάλι του Δημήτρη Λημνιού που ήτανε μέσα στη μικρή περιοχή του Βόλου και αυτός έκανε το 0-1. Γκολ ποίημα βγαλμένο από την προπόνηση.
Ο Βόλος είχε την ευκαιρία του στο 41 όταν ο Δημόπουλος εκτέλεσε συρτό φάουλ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. αλλά και στο 44 όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ προλάβε τετ α τετ του Τόρες. Ήταν λίγες, όμως, οι ευκαιρίες σε σχέση με αυτές του Δικεφάλου.
Με τον ίδιο τρόπο άρχισε και το δεύτερο μέρος καθώς ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε από την αρχή να υπερισχύσει.
Στις αρχές της επανάληψης την καλύτερη ευκαιρία έχασε στο 61' ο Μπίσεσβαρ που είδε το σουτ του να φεύγει κόρνερ. Λίγο αργότερα σουτ του  Ντόουγκλας χτύπησε στα σώματα των αμυνομένων.
Στο 72 και πάλι ο εορτάζων Λημνιός κέρδισε πέναλτι από τον Δημόπουλο που τον ανέτρεψε όταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έφευγε. Μετά από μελέτη του video assistant referee το εκτέλεσε ο τρίτος Δημήτρης του ΠΑΟΚ, ο Πέλκας και με χτύπημα αλά Πανένκα έκανε το 0-2 .
Στο 76ο Βόλος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του όταν ο Μάντζης έπιασε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Στο 88 ο Τόρες έβαλε δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων όταν πέρασε πάνω στον ασβέστη μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ έκανε συρτή σέντρα αλλά εκεί ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε για να διώξει στη συνέχεια η άμυνα.
Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και σε αυτό του Βόλου 7 λεπτά πριν από την κανονική λήξη μπήκε στο παιχνίδι ο Βιερίνια κάτω από τα χειροκροτήματα των χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που είχαν εκδράμει στη Θεσσαλική πόλη για το παιχνίδι.
Από τους γηπεδούχους καλύτερος ο Τόρες, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Μίσιτς.
Όσον αφορά τη διαιτησία είχε αρκετά λάθη σε καταλογισμούς οφσάιντ κυρίως σε βάρος του ΠΑΟΚ που πάντως δεν επηρέασαν τη διαμόρφωση του σκορ.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο Πανθεσσαλικό 
Γκολ - / 31 Γιαννούλης 73 Πέλκας
Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Κίτρινες: 52 Ντεντάκης, 86 Μαξ / -
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ Ζοάο, Αουγκούστο, Τόρες, Ατιγιάτ(54' Μάντζης), Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός(83' Βιερίνια), Στοχ(64΄Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι(75' Άκπομ).