Πυρά εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δρόσου Τσαβλή εξαπέλυσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το μετρό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα. 

Η κ. Νοτοπούλου χαρακτήρισε «θλιβερή» τη συνεδρίαση  λέγοντας χαρακτηριστικά «Ξεφύγατε.Υπήρχε μια παράτυπη διαδικασία και ανισομερής τρόπος καταμερισμού των ομιλητών. Φοβηθήκατε την τοποθέτηση του πρώην δήμαρχου Θεσσαλονίκης και του πρώην προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ Γιάννη Μυλόπουλου.

Απευθυνόμενη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είπε «μοιάζετε  έτοιμος να επιβάλλετε κάποιους κανόνες. Θλίβομαι όταν το όραμα περιορίζεται στην ευταξία. Με τον ίδιο τρόπο που τιμούμε τον θεσμό του δημάρχου, της δημοτικής αρχής και δημοτικής λειτουργίας, ζητούμε να κάνει το ίδιο και να μη μας γυρίσει πίσω.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής απαντώντας στην Κατερίνα Νοτοπούλου είπε «και οι παρόντες και οι τηλεθεατές κατάλαβαν ότι σας έδωσα τον λόγο 2 φορές ενώ δεν έπρεπε. Η εκπρόσωπος των αρχαιολόγων μίλησε 11 λεπτά. Με αδικείτε, με τον χρόνο θα το καταλάβετε».