Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Φλεβαράκης: "Κυνηγάμε και παλεύουμε ολα τα ματς"

Για την πρεμιέρα του Baskeball Champions League και το απαιτητικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας  τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του, στην media day, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης. «Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, με διαφορετικά δεδομένα από εμάς. Νομίζω ότι η φετινή διοργάνωση του Champions League είναι να δώσουμε στα νέα παιδιά μεγάλες εμπειρίες, και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε τη νοοτροπία που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα το παρατήσουμε. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδια για το καλύτερο. Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Νόουλς, ελπίζουμε να το ξεπεράσει και να παίξει αύριο. H Μπεσίκτας είναι μια εξαιρετική ομάδα με παιδιά που μπορούν να παίξουν και μέσα και έξω από το καλάθι, είναι αθλητική ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ στην άμυνα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε άμεσα, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε αύριο όλοι εδώ.
Το Champions League θα μας βοηθήσει ώστε να βρούμε ρυθμό, να πάρουμε εμπειρίες, αλλά να μάθουμε να διαβάζουμε και τα δύσκολα παιχνίδια».

Σχόλια