[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Από ασφυξία πέθαναν τα ψάρια στη λίμνη ΚορώνειαΑρνητικές για παθογόνους οργανισμούς, παράσιτα και βαρέα μέταλλα είναι οι αναλύσεις που έγιναν σε ψάρια που αλιεύθηκαν από την λίμνη Κορώνεια.

Οι αναλύσεις έγιναν από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του φαινομένου της μαζικής θανής, που διαπιστώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, όταν η λίμνη γέμισε ψόφια ψάρια.
Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η αιτία της μαζικής θανής ήταν το φαινόμενο της ασφυξίας που έπαθαν τα ψάρια, λόγω του λιγοστού νερού της λίμνης. Μάλιστα, η αύξηση του πληθυσμού των φοινικόπτερων στη λίμνη καθησυχάζει, ακόμη περισσότερο, τους επιστήμονες.
Να σημειωθεί ότι, την 1η Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί η άμεση συγκρότηση μόνιμης επιτροπής για την υποβολή προτάσεων ταχύτατης εκτέλεσης, τη διαχείριση και τη συνεχή παρακολούθηση της Κορώνειας, όμως η επιτροπή δεν ορίσθηκε ακόμη.
H φωτογραφία είναι από το αρχείο

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]