[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υπόσχονταν ονειρεμένα ταξίδια και τους άφηναν με το... όνειροΔιαφήμιζαν πολυτελείς διακοπές σε μακρινούς προορισμούς -όπως τη Βραζιλία και την Κίνα- έπαιρναν τα χρήματα κι άφηναν τους πελάτες τους με το… όνειρο!

Οι χαμηλές τιμές των ταξιδιών ήταν αυτές που προσέλκυαν τους πελάτες, οι οποίοι έβλεπαν ότι μπορούσαν να ταξιδέψουν σε ονειρεμένους προορισμούς. Αποδείχτηκε, όμως, ότι επρόκειτο για απάτη!
Το ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο υπόσχονταν διακοπές σε μακρινούς προορισμούς με λίγα ευρώ φέρεται να εισέπραξε πάνω από 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησε 22 άτομα, καθώς οι δυο γυναίκες που λειτουργούσαν το γραφείο, η ιδιοκτήτρια 41 ετών, και η συνεργάτιδά της, 25 ετών, εισέπραξαν τις προκαταβολές, όμως… ταξίδι δεν έγινε.
Οι πελάτες κατέφυγαν στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κατήγγειλαν την απάτη και η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δυο γυναικών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]