[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το παρεμπόριο "καίει" παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορώνΤο πρόβλημα του παραεμπορίου, το οποίο έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, όχι μόνο στις λαϊκές αγορές που λειτουργούν στο δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα στο πολεοδομικό συγκρότημα έθεσαν στον εντεταλμένο
δημοτικό σύμβουλο για τις δράσεις της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Δαγκλή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης, στη συνάντηση που είχαν μαζί του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο συνδικαλιστές έθεσαν τα ζητήματα για τις 19 λαϊκές αγορές που λειτουργούν στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε σ
Όπως τόνισαν ο κ. Δερετζής και ο κ. Παυλίδης είναι αναγκαία η άμεση επέμβαση των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να απομακρυνθούν οι παράνομοι πωλητές, από τις λαϊκές αγορές. « Έχουμε επισημάνει τι γίνεται με το παραεμπόριο, αλλά και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απαιτούνται καθημερινοί έλεγχοι. Δυστυχώς κανείς δεν ακούει και κανείς δεν λαμβάνει τα μέτρα που απαιτούνται», ανέφεραν χαρακτηριστικά. 
Από την πλευρά του ο κ. Δαγκλής υπογράμμισε, ότι το ζήτημα του παραεμπορίου, είναι γνωστό στη διοίκηση του δήμου. Επισήμανε πως υπάρχει σχέδιο για την αντιμετώπιση του, σταδιακά εφαρμόζεται και θα εντατικοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.   

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]