Το χθεσινό πρώτο live του X FACTOR τα είχε όλα! Τραγούδι, χορό, λάμψη, συγκίνηση και φυσικά καταπληκτικές ερμηνείες!


Η Δέσποινα Βανδή, ως λαμπερή παρουσιάστρια βγήκε στη σκηνή και υποδέχτηκε τους κριτές του  X FACTOR, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη μέχρι τη νίκη!

Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους διασταύρωσαν τα ξίφη τους «ζωντανά» και φάνηκαν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς όμως δεν ήταν άλλοι από τους ίδιους τους παίκτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν ζωντανά μπροστά σε κοινό και κριτές και δέχτηκαν την κριτική και τα σχόλια της εκρηκτικής επιτροπής. Υπέροχες ερμηνείες πλαισιωμένες από εντυπωσιακές χορογραφίες συνεπήραν κοινό και κριτές.

Tα σχόλια που άκουσαν οι παίκτες από τους μέντορες ήταν πολλά… Κάποια θετικά, κάποια αρνητικά αλλά και κάποια πολύ συγκινητικά. Οι κριτές έδειξαν όλα τα όπλα τους από την αρχή, με κάποιους μάλιστα να προτείνουν συμβόλαια αλλά και επαγγελματικές προτάσεις στους παίκτες!

Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι διαγωνιζόμενοι είχαν σύμμαχό τους τη μοναδική Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έπαψε ούτε λεπτό να τους υποστηρίζει αλλά και να κάνει τα «δικά της» καυστικά σχόλια στην κριτική επιτροπή.

Φυσικά μετά το διαγωνιστικό κομμάτι τους παίκτες τους υποδεχόταν ο απολαυστικός Άρης Μακρής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των backstage. Γεμάτος κέφι και ενέργεια ο Άρης ήταν δίπλα τους και με το χιούμορ του και την καλή του διάθεση τους βοήθησε να αποβάλλουν το άγχος τους και να απολαύσουν τη δική τους στιγμή.



Όταν ήρθε η δύσκολη ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, η αγωνία χτύπησε κόκκινο.

Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν δωρεάν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη κατεβάζοντας την εφαρμογή του OPEN TV.
Πάνω από 200.000 ψήφοι καθόρισαν το αποτέλεσμα και έκριναν την τύχη των παικτών, ενώ στο twitter το #xfactorgr ήταν Νο1 trend, δείχνοντας το σημαντικό ενδιαφέρον του κοινού για το show.

Από το πρώτο live του X FACTOR αποχώρησε ένας παίκτης από κάθε ομάδα.
Η Βίκυ Μαριώλου από το team του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ο Νεκτάριος Ρήγας από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, οι Daf από τα γκρουπ του Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιώργος Παπαναστασίου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Οι 12 φιναλίστ που συνεχίζουν είναι οι

#TeamMastoras
Αγόρια 16-24

Γιάννης  Γρόσης
Δημήτρης Παπατσάκωνας
Γιάννης Τεργιάκης

#TeamTsaousopoulos
Κορίτσια 16-24

Κωνσταντίνα Αρέστη
Μαίρη Βασιλειάδου
Ζωή-Μισέλ Μπακίρη

#TeamAslanidou
Άνω των 25 ετών

Γιάννης Αντζούρης
Κωνσταντίνος Στίνης
Λίλα Τριάντη


#TeamTheofanous
Groups

Άνω Κάτω
AC^
Liak & The Cover

Το X FACTOR έρχεται ακόμα πιο συναρπαστικό την επόμενη Πέμπτη ζωντανά στις 21.00