[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε ποιους δρόμους γίνονται έργα σήμεραΕργασίες αποκατάστασης τμημάτων οδοστρώματος με σκοπό την “ άρση της επικινδυνότητας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας” πρόκειται να πραγματοποιηθούν από σήμερα έως καί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου , στην
2η εθνική οδό Θεσσαλονίκης-όρια νομού Καβάλας.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης επαναλαμβανόμενων φθορών από τη διασταύρωση Λητής επί της ΕΟ2 έως τη διασταύρωση Καβαλαρίου και από την είσοδο του οικισμού Αγίου Βασιλείου και για 2 χλμ. προς Βασιλούδι.

Οι εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, και ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 16η εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 (εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 20ή επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Ισόπεδος Κόμβος Επαρχιακής Οδού 2 προς Χορτιάτη)έως και αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]