Πουλούσαν κλεμμένους κινητήρες αυτοκινήτων!Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά... 164 κινητήρες αυτοκινήτων που προέρχονταν από κλεμμένα αυτοκίνητα, εντόπισε η αστυνομία σε τέσσερις μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι 160 από τους κινητήρες προέρχονταν από κλεμμένα Ι.Χ. του εξωτερικού -κυρίως από την Ιταλία, αλλά και άλλες χώρες (Γαλλία, Σουηδία, Αυστρία, Ολλανδία, Πορτογαλία)- οι δύο από κλεμμένα Ι.Χ. από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι άλλοι δύο έφεραν παραποιημένους σειριακούς αριθμούς που δεν ήταν δυνατό να αναγνωρισθούν!Επίσης, στην περιοχή των Διαβατών εντοπίσθηκε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο έφερε παραποιημένο τον αριθμό πλαισίου του και όπως διαπιστώθηκε έπειτα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2017 από το κέντρο της πόλης και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Σε βάρος των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες και υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Σχόλια