Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων παιδιών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:  

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη 29-9-2019 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση.   Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Βασίλειο του Ιωάννη και της Κυριακής, γεννηθέντα στις 20-9-1956 στο Καζακστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων άδικων πράξεων σε βάρος ανηλίκων.

  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-2478025 του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.