[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πειθαρχική διαδικασία κατά 5 αστυνομικών για την «επίσκεψη» Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών

Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών για την «επίσκεψη» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, καλούνται να απολογηθούν για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League 1 με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα και με πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:
Ανακοινώνεται ότι, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινηθεί ήδη η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος (5) αστυνομικών (Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνόμου και τριών Αστυφυλάκων), οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, σε σχέση με περιστατικό εισόδου ατόμων στα αποδυτήρια των διαιτητών της ποδοσφαιρικής συνάντησης Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ο.Α.Κ.Α.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]