[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με... καπάκια και καφέ προσπάθησαν να μπερδέψουν το μηχάνημα ακτίνων X του τελωνείου οι λαθρέμποροι τσιγάρωνΤο ειδικό μηχάνημα X-RAY εντόπισε μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Υπάλληλοι του Β' τελωνείου του αερολιμένα «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν το Σάββατο, στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, στις αποσκευές επιβατών πτήσης από το Ερεβάν της Αρμενίας προς τη Θεσσαλονίκη, 24 αποσκευές που περιείχαν 22.966 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων, των 20 τεμαχίων η κάθε μία.
Πρόκειται συνολικά για 459.320 τεμάχια τσιγάρων, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις τους ανέρχονται σε 96.853,93 ευρώ.
Τα τσιγάρα βρέθηκαν σε βαλίτσα και, στη συνέχεια, οι τελωνειακοί, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη της βαλίτσας, από τη λίστα επιβατών. Διαπιστώθηκε επίσης ότι, μέσα στην βαλίτσα, τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης είχαν πετάξει κόκκους καφέ και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (όπως καπάκια), προκειμένου να αλλοιωθεί η απεικόνιση του περιεχομένου τους κατά τον έλεγχο με το μηχάνημα X-RAY.
Ήδη έχουν συλληφθεί ένας άντρας με διαβατήριο Αρμενίας και μία γυναίκα με διαβατήριο Γεωργίας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]