Σχολικά είδη για άπορα παιδιά συγκεντρώνει ο δήμος ΘεσσαλονίκηςΣχολικά είδη θα συγκεντρώσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών  του.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, από τις 11:00 έως τις 14:00 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Τη δράση με τίτλο  «Αυτή την σχολική χρονιά ας γεμίσουμε τις τσάντες τους χαμόγελα» διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Στο σημείο θα στηθεί και μία μικρή γιορτή με εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.
Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν  θα διατεθούν  σε παιδιά -όλων των ηλικιών- που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες εξυπηρετούμενες από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
«Η δράση «Όλοι μαζί για το παιδί» έχει στόχο να δώσει χαρά σε παιδάκια στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους, και την ευαισθητοποίηση τους για τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού της πόλης μας»  δήλωσε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χ. Αηδονόπουλος.

Σχόλια