Στο πλευρό του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα σταθεί το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε, σήμερα, με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου, τον γενικό γραμματέα της επιτροπής Γιάννη Ποδιώτη και τον γενικό διευθυντή της διοργάνωσης, Δρόσο Χριστόπουλο, τόνισε ότι «το τρέξιμο και η άθληση έχουν μεγάλη σημασία και οφείλουμε να αναδεικνύουμε τέτοιες προσπάθειες».
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο με ώρα έναρξης 18:00 και αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (στην αρχή της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο. Περιλαμβάνει, ακόμη, το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (με ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.