[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ψύλλοι τέλος στο ΑΠΘ!Τέλος το πρόβλημα με τους ψύλλους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, από την Πρυτανεία του ιδρύματος, από την πρώτη στιγμή οι Πρυτανικές Αρχές διερεύνησαν το θέμα και διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα των ψύλλων παρουσιάστηκε στο ισόγειο του Νέου Κτιρίου του Χημείου, όπου, σε μία κλειδωμένη αποθήκη σε άγνωστο χρόνο, εισήλθε ή μεταφέρθηκε από υπαλλήλους μία γάτα με τα νεογέννητα γατάκια της. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να αναπτυχθούν ψύλλοι στις γάτες και τη φωλιά τους, που αρχικά δεν έγιναν αντιληπτοί, επειδή ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Όμως, όταν ο πληθυσμός τους αυξήθηκε, μετακινήθηκαν εκτός του χώρου της κλειστής αποθήκης και ενόχλησαν με τα τσιμπήματά τους ορισμένους εργαζομένους στο κτίριο.
Οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου απομάκρυναν τις γάτες και ανέθεσαν την υπόθεση στην απεντομωτική εταιρία που συνεργάζεται με το ΑΠΘ.
Μετά από έλεγχο την περασμένη Παρασκευή, στο χώρο όπου πρωτοεμφανίστηκαν οι ψύλλοι αλλά και σε άλλους χώρους του κτιρίου, διαπιστώθηκε ότι τα έντομα είαν εξαφανιστεί.
Η πρυτανεία διαβεβαιώνει ότι “δε θα πρέπει να δημιουργείται καμία απολύτως ανησυχία”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]