[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ψύλλοι "χτύπησαν" το ΑΠΘΑπεντόμωση πραγματοποιήθηκε στο ΑΠΘ και ειδικά στο Τμήμα Χημείας, επειδή εμφανίστηκαν... ψύλλοι στο ίδρυμα! Σύμφωνα, όμως, με τους υπαλλήλους του ιδρύματος, η απεντόμωση δεν απέδωσε και ιδιαίτερα αποτελέσματα...


Οι υπάλληλοι είδαν τσιμπήματα στα χέρια και τα  πόδια τους κι όταν κάποιοι κατέφυγαν στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι τους είχαν τσιμπήσει κουνούπια, έμαθαν την αλήθεια! Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του τμήματος και αποφασίστηκε η απεντόμωση. Μάλιστα, η σχολή παρέμεινε κλειστή την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και την περασμένη Δευτέρα.

Η εταιρία έχει, ήδη, ειδοποιήσει ότι η απεντόμωση για ψύλλους απαιτεί επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και δεν αποκλείεται η σχολή να κλείσει εκ νέου, για τον ίδιο λόγο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]