[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η επίπληξη που δέχθηκε ο Lewis Hamilton από την Bασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φημίζεται για την τυφλή υπακοή της στο πρωτόκολλο. Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος δεν το ακολουθεί; Ο διάσημος οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton όταν έλαβε πρόσκληση να παραστεί σε δείπνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά τη διάκριση που του παραδόθηκε. Η χαρά του όπως δήλωσε ήταν μεγάλη αλλά η έκπληξη όταν το επίπληξε η βασίλισσά ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ο λόγος;
Ο ίδιος μιλώντας για το συγκεκριμένο περιστατικό είπε «Στο τραπέζι των 8 ατόμων, καθόμουν αριστερά της βασίλισσας Ελισάβετ. Είδα το σχέδιο καθισμάτων και ήμουν δίπλα της. Είχα ενθουσιαστεί. Έτσι λοιπόν, κάθισα και ήταν στα δεξιά μου και άρχισα να μιλάω μαζί της. Η βασίλισσα γύρισε και μου είπε: Θα μιλάς πρώτα από αυτή την πλευρά κι εγώ από την άλλη και μετά θα επιστρέψω σε σένα».
Ο αθλητής φυσικά στην αρχή ήταν αμήχανος αλλά μετά κατάλαβε ότι έτσι λειτουργεί το πρωτόκολλο και ακολούθησε την οδηγία της βασίλισσας Ελισάβετ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η βασίλισσα μιλάει στο πρόσωπο που βρίσκεται δεξιά της μέχρι να έρθει το δεύτερο πιάτο του γεύματος και στην συνέχεια αλλάζει και μιλά στο άτομο που κάθεται αριστερά της.

https://jenny.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]