[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην οδό ΜοναστηρίουΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του σταθμού "Δημοκρατίας" του μετρό, λόγω εργασιών για την κατασκευή της κεντρικής νησίδας.


Ειδικότερα, σε τμήμα της Μοναστηρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα, ενώ τα οχήματα που κατεβαίνουν από την οδό Προμηθέως, θα μπορούν να στρίβουν μόνο δεξιά.

Υπενθυμίζεται πως από αύριο θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.

Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό αναφέρει:

"Για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής της κεντρικής νησίδας στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος του σταθμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», είναι αναγκαία η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως εξής :

1) Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, από τη συμβολή με την οδό Μιχαήλ Καλού έως τη συμβολή της με την οδό Ενωτικών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιείται με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

2) Για τα οχήματα που κινούνται στη κάθοδο της οδού Προμηθέως προς την οδό Μοναστηριού επιτρέπεται μόνο η δεξιά στροφή προς τα δυτικά (προς Σιδηροδρομικό Σταθμό)

Οι ρυθμίσεις αυτές θα τεθούν σε εφαρμογή την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και η διάρκειά τους υπολογίζεται σε χρονικό διάστημα περίπου 4 μηνών".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]