[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Γλίστρησε" στη λάσπη φορτηγό στην περιφερειακήMε μεγάλη δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά, καθώς από το πρωί είχαμε αρκετές συγκρούσεις οχημάτων, λόγω της ολισθηρότητα του οδοστρώματος από τη βροχόπτωση.


Σε όλα τα περιστατικά είχαμε μόνον υλικές ζημιές κι όχι τραυματισμούς και σημειώθηκαν κυρίως στο στο τμήμα της περιφερειακής από την Τούμπα έως την Πυλαία, κοντά στο τούνελ.

Το πιο σημαντικό τροχαίο σημειώθηκε όταν νταλίκα "γλίστρησε" στα νερά και φερτά υλικά, προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο δεξιά του δρόμου κι «έγειρε», ενώ στη συνέχεια έπεσε πάνω της άλλο όχημα. Το βαρύ όχημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο οδόστρωμα και αναμένεται ειδικό μηχάνημα να το απομακρύνει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]