[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πληροφορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή την επικείμενη εξαγορά της Forthnet από τον Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζονται να καταθέσουν σχετική ερώτηση την προσεχή εβδομάδα. Το ακριβές περιεχόμενο της ερώτησης δεν είναι προς το παρόν γνωστό. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει φέρει το ζήτημα στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «ασυμβίβαστο». Συγκεκριμένα, στην ερώτηση που είχε καταθέσει στις 12 Σεπτεμβρίου, ο κ. Βελόπουλος προς τον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη ανέφερε «το ίδιο άτομο που έχει συμφέροντα από συγκεκριμένη ΠΑΕ θα ελέγχει ταυτόχρονα (μέσω χορηγιών της NOVA για την προβολή των αγώνων) εμμέσως αλλά ουσιωδώς τα οικονομικά των λοιπών ποδοσφαιρικών ομάδων».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]