[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίθεση Νοτοπούλου σε ΖέρβαΠυρά για την στάση του στο θέμα του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό από την Κατερίνα Νοτοπούλου κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.


Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» κατηγόρησε τον Κ. Ζέρβα ότι άκουσε στην ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό το σταμάτημα του Μετρό και αυτός επίχαιρε «σαν βουλευτής της ΝΔ».

«Αντί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της πόλης, υιοθετήσατε το συμφέρον ποιανού; Εκεί θέλουμε να τοποθετηθείτε» έτεινε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κατηγορώντας τον ότι διχάζει την πόλη εκ νέου.

«Υπάρχει μελέτη για την απόσπαση; Όχι. Ενώ υπάρχει μελέτη για την κατά χώρα παραμονή. Να αποφασίσει η πόλη για το κοινό καλό. Να μην δοθεί καμία παράταση και να παραμείνουν τα αρχαία. Ποιος σας ενημερώνει και έχετε αυτή την άποψη ; Τι κερδίζει ο εργολάβος; Οφείλετε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε εκπρόσωπος των εργολάβων αλλά δήμαρχος της Θεσσαλονίκης» κατέληξε απευθυνόμενη στον Κ. Ζέρβα η κ. Νοτοπούλου. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]