Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.


Στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η 25η ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση του Απολογισμού, του Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων Χρήσης της ταμειακής διαχείρισης του δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2018.
Στις 8 θα ακολουθήσει η 26η τακτική συνεδρίαση, με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του 2019 λόγω ένταξης του έργου της ανέγερσης τριθέσιου Νηπιαγωγείου στην οδό Λαχανά 13 στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και επίσης η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος λόγω ένταξης του έργου ενεργειακής αναβάθμισης και παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κλεάνθους 30 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».
Άλλα θέματα προς συζήτηση είναι ο ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης», η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», ο ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του «Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων» και η σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θεσσαλονίκης.