[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δήμαρχοι σε... ορθοπεταλιέςΣε μια μάχη χιλιομέτρων, με στατικά ποδήλατα, θα πάρουν μέρος το μεσημέρι της Κυριακής δήμαρχοι, μέλη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αθλητές.

Θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «Voltάρω 3», της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, με θέμα την ηλεκτροκίνηση.
Με τα στατικά ποδήλατα θα προσπαθήσουν να διανύσουν όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα, ώστε, το σύνολό τους, να αποτιμηθεί σε παραγόμενη ενέργεια, η οποία θα κοστολογηθεί και το χρηματικό ποσό που θα αντιστοιχεί σε αυτήν, θα διατεθεί από τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Γιουτίκα, στον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.
Ήδη, την πρόθεσή τους «να κάνουν ορθοπεταλιές» για καλό σκοπό εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης και Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου και οι δήμαρχοι Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης και Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]