[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκθεση στο Τελλόγλειο Ίδρυμα

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα τιμά τους δωρητές της τελευταίας πενταετίας με την μεγάλη έκθεση "Φιλίας Δώρα Ι". Περισσότερα από 200 έργα (γλυπτά, ζωγραφικά, χαρακτικά, αντικείμενα), περισσότεροι από 60 δωρητές, παρουσιάστηκαν στην ανοιχτή ξενάγηση που έγινε στο κοινό. Παρόλη τη διαφορετικότητα και ποικιλία έκφρασης που τα διακρίνει, συνομιλούν και συνδέονται μεταξύ τους με έναν μαγικό τρόπο, επιτρέποντας πολλαπλές αναγνώσεις σε διάφορα επίπεδα, θεματικά, στιλιστικά, μορφολογικά, συμβολικά, εννοιολογικά, αποκαλύπτοντας μια βασική υποδόρια διαδρομή να τα ενώνει: ποιότητα και αγάπη στον άνθρωπο.
Διάρκεια έκθεσης έως 26 Ιανουαρίου 2020.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 27 Οκτωβρίου 2019.
#Τελλόγλειο #Φιλίας_Δώρα #έκθεση
Επαμεινώνδας Στυλιανίδης Photoreportage.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]