[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν σήμερα στη ΘεσσαλονίκηΔύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να γίνουν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.


Η πρώτη στις 13.00 όπου μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ που βρίσκεται επί της Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και τις διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η δεύτερη στις 18.00 στην Καμάρα, με αφορμή τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στη συγκέντρωση καλούν ακροαριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες του αναρχικού χώρου. Θα πάρουν μέρος η δημοτική κίνηση "Η Πόλη Ανάποδα" και η Λαϊκή Ενότητα.  Θα ακολουθήσει πορεία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]