[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κουτί πρώτων βοηθειών έσωσε από φόλες ελληνικούς ποιμενικούς


Σωτήριο για τη ζωή τριών ποιμενικών σκύλων αποδείχθηκε κουτί πρώτων βοηθειών, για χρήση ενάντια σε φόλες, που μοιράστηκε δωρεάν σε κτηνοτρόφους μέσω του προγράμματος LIFE AmyBear.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση "Καλλιστώ”, στα τέλη Αυγούστου καταγράφηκε ένα νέο περιστατικό δηλητηρίασης ποιμενικών σκύλων στην περιοχή του Σκλήθρου Αμυνταίου. Κάποιος δηλητηρίασε με φόλες τέσσερις ελληνικούς ποιμενικούς σκύλους. Τα τρία από τα σκυλιά διασώθηκαν επειδή οι ιδιοκτήτες τους έκαναν χρήση του κιτ Α’ Βοηθειών, ενώ βοήθησε και μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών και Δωρεών Σκύλων Φύλαξης Κοπαδιών.
Κτηνίατροι έδωσαν τις απαραίτητες συμβουλές στους κτηνοτρόφους για τις πρώτες βοήθειες στο βουνό και την άμεση μεταφορά των ποιμενικών σκύλων σε κτηνιατρείο ώστε να γίνει εκτίμηση της γενικής κατάστασης της υγείας των σκύλων και να ολοκληρωθεί κατάλληλα η θεραπεία. Δυστυχώς, το ένα από τα τέσσερα σκυλιά, δεν ήταν δυνατόν να σωθεί.

Η φωτογραφία και οι πληροφορίες είναι από το http://www.lifeamybear.eu

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]