[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τρόφιμα από αρώνια και αναπηρικό αμαξίδιο από... πατίνι στη ΔΕΘΤόλμησαν, προσπάθησαν, έθεσαν τις ιδέες τους σε κίνηση, και πλέον μετρούν πολλά βήματα σε έναν  χώρο που χαρακτηρίζεται από φαντασία, καινοτομία και γρήγορη εξέλιξη: αυτόν των startups.
Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT- American College of Thessaloniki οργανώνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:00 στη σκηνή του Digital Greece (Stage 1, Περίπτερο 12, ΔΕΘ)  εκδήλωση με ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων που θα συζητήσουν με το κοινό για τα τολμηρά ή/και τα καλά μελετημένα βήματα που απαιτεί η ίδρυση και η ανάπτυξη μιας startup στην Ελλάδα. Οι ομιλητές θα μοιραστούν  προσωπικές εμπειρίες μέσα από την πορεία και εξέλιξη των δικών τους επιχειρηματικών προσπαθειών οι οποίες υποστηρίχθηκαν από προγράμματα του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αλεξία Σταμπουλίδου της Mouro Superfoods , εταιρίας μεταποίησης προϊόντων από βιολογική αρώνια, και ο Γιώργος Σινάνης της Sui Generis Seat που σχεδίασε και κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αυτοϊσορροπούμενο αναπηρικό αμαξίδιο που έχει ως βάση του ένα Segway (ηλεκτρικό πατίνι). Και οι δύο ομάδες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχουν παρακολουθήσει στο ΑCT το πρόγραμμα VentureGarden, με ιδρυτικό δωρητή την Ελληνική Πρωτοβουλία/ The Hellenic Initiative-THI, το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, και στην Αθήνα από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Η ομάδα Sui Generis ήταν, επίσης, μία από τις φετινές πέντε νικήτριες του Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Σχεδίου «John & Mary Pappajohn» που προσφέρει στους νικητές χρηματικό έπαθλο για τα πρώτα τους βήματα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Δημήτρης Κουρτέσης επιχειρηματίας, μέντορας στο VentureGarden και coach στο ΟΚ!Thess.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT συμμετέχει στη φετινή ΔΕΘ, στο Περίπτερο 12 (booth 19).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]