[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κυρίζογλου; Ο Τσίπρας περιφρόνησε την Τοπική ΑυτοδιοίκησηΓια περιφρόνηση των τοπικών κοινωνιών και απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
(ΠΕΔΚΜ), Λάζαρος Κυρίζογλου. Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κ. Κυρίζογλου αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τη συνάντησή του με τον δήμαρχο της πόλης, αρνήθηκε να συναντηθεί με τους υπόλοιπους 13 δημάρχους του νομού, αλλά και με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας. Για τον λόγο αυτό εκφράζει τη διαμαρτυρία του και υπενθυμίζει ότι «κατά την αντίστοιχη επίσκεψή του, του 2018, όταν η ΠΕΔΚΜ για πολλοστή φορά διατύπωνε το αίτημά της να δεχτεί, ως πρωθυπουργός, σε ακρόαση μια αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της, ο κύριος Τσίπρας έδινε την απάντηση πως το πρόγραμμά του, στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει συναντήσεις μόνον με τους "παραγωγικούς φορείς"».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]