[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξεσηκώνονται κατά της βρομιάς!


Σε προειδοποιητική τρίωρη στάση εργασίας προχωρεί, αύριο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 9-12 το πρωί, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.


Όπως υπογραμμίζουν, παρά τις επανειλημμένες  αναφορές μας με έγγραφα και παραστάσεις στη Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Διοικούσας δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο η καθαριότητα στους χώρους  του πρώην ΑΤΕΙΘ. Όπως τονίζουν, από τον Μάιο του 2019 ως σήμερα, η κατάσταση είναι απελπιστική και εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των εργαζόμενων και των φοιτητών.
“Ζητάμε την άμεση επίλυση του προβλήματος της καθαριότητας, γιατί δεν μπορούμε άλλο να εργαζόμαστε σε επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες”, τονιζουν σε ανακοίνωσή τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]