[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων στη ΔΕΘΜια εικονική μορφή του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, καθώς και το ευρωπαϊκό έργο COSMOS, για τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης με το Υπολογιστικό Νέφος θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της
φετινής δυναμικής συμμετοχής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην 84η διοργάνωση της ΔΕΘ.
Φέτος, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα υποδέχεται τους επισκέπτες του στο δικό του εκθεσιακό χώρο, στο περίπτερο 14 Akademia (stand 25), εκεί όπου θα παρουσιάζονται οι επιστημονικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις του Ιδρύματος.
Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:30 το πρωί, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Θα την υποδεχθούν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, με επικεφαλής τον Πρύτανη, Στυλιανό Δ. Κατρανίδη.
Μάλιστα, την εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιώσουν μουσικά δύο φοιτητές της κατεύθυνσης Κλασσικής Μουσικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, τα αδέλφια Επαμεινώνδας και Αντώνης Τζιβένης, οι οποίοι θα παίζουν με τα βιολιά τους κλασσικά μουσικά κομμάτια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]