[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το καλύτερο ελληνικό κρασί για το 2019 έχει γεύση…Παγγαίου, από το κτήμα Βιβλία Χώρα

Ο γλυκύς Οίνος Sole Semillon από το Κτήμα Βιβλία Χώρα βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Ελληνικός Οίνος για το 2019, στον διεθνή διαγωνισμό Οίνου Citadelles Du Vin 2019, στη Γαλλία. Ο οίνος αυτός, παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που ένα ποσοστό τους παρουσιάζει ευγενή σήψη (pourriture noble/noble rot) και η συγκομιδή τους γίνεται τον μήνα Οκτώβριο (όψιμος τρύγος).
Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, το Κτήμα Βιβλία Χώρα έλαβε την παραπάνω τιμητική διάκριση και 7 ακόμη μετάλλια, 5 χρυσά και 2 αργυρά. Συγκεκριμένα, με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκαν οι οίνοι Sole Glykis 2017, Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ 2018, Όβηλος Λευκός 2018, Πλαγίως Ερυθρός 2012 και Sole Βιδιανό 2018 και με αργυρό οι οίνοι Όβηλος Ερυθρός 2013 και Αρετή Λευκός 2017. ΠΗΓΗ: kavalapost.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]