[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με φορείς της... Αθήνας άρχισε επαφές ο Σταϊκούρας για τη ΔΕΘ!Από τους φορείς της Αθήνας άρχισε, σήμερα, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας κύκλο επαφών ενόψει της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Έτσι, σήμερα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών  κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.
Όπως ενημερώνει το υπουργείο, συζητήθηκε η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, η ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, καθώς και η στήριξη της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της υγιούς επιχειρηματικότητας. Συμφωνήθηκε πως αυτές είναι "κινήσεις που θα βοηθήσουν αποφασιστικά την πορεία ανάκαμψης που έχει ήδη πάρει η ελληνική οικονομία". 
Βασικός στόχος των συγκεκριμένων επαφών είναι η καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, η ανταλλαγή απόψεων, η ενίσχυση της συνεργασίας  και η ανάδειξη των καλύτερων δυνατών προτάσεων-λύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, με έμφαση στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.
Ο κ. Σταϊκούρας διαβεβαίωσε πως "η Κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο αφουγκράζονται και λαμβάνουν υπόψη τις επισημάνσεις των παραγωγικών φορέων για την ουσιαστική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων".   
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, "η ελληνική οικονομία κάνει πλέον βήματα προς τα εμπρός. Και σ’ αυτή την εργώδη προσπάθεια, οι φορείς διαδραματίζουν το δικό τους εποικοδομητικό ρόλο".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]