[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για αεροδρόμιοΕργασίες αντικατάστασης στηθαίων θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων και στη συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (οδός Προφήτη Ηλία) από
τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στις ακόλουθες θέσεις:

α) στη συνδετήρια οδό προς αεροδρόμιο «Μακεδονία» (οδός Προφήτη Ηλία), στον κλάδο εξόδου προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων, δεξιά

β) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στη χιλιομετρική θέση 12+100 στην κεντρική νησίδα (1 χλμ πριν το εμπορικό κέντρο “ Mediterranean Cosmos”).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]