Δημοκράτης Παπαδόπουλος: «Καλή η κλήρωση, καθοριστικό ρόλο το VAR»

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague για τη νέα αγωνιστική χρονιά, χαρακτηρίζοντας πρωτότυπη τη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε φέτος.
«Ήταν καταπληκτική η διαδικασία της κλήρωσης. Πρωτότυπη, όπως γίνεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Είχαμε την είσοδο της τεχνολογίας αλλά πάντα παίζει ρόλο και η τύχη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Super League για την εκδήλωση.
Το νέο πρωτάθλημα θα έχει και την ιδιαιτερότητα του VAR, ήταν κάτι που είχαμε ζητήσει μέσω του κυρίου Σαββίδη εδώ και δύο χρόνια, μετά από ορισμένα ατυχή σφυρίγματα. Θα έρθει για να παίξει καθοριστικό ρόλο, το είδαμε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα βοηθήσει να καλύπτονται τα όποια λάθη γίνονται.
Η κλήρωση πάντα ενδιαφέρει ακόμα κι αν πρόκειται για τον πρωταθλητή. Είναι σημαντικός ο καταρτισμός του προγράμματος. Ξεκινάμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια ενδιάμέσα στα παιχνίδια του Champions League. Η κλήρωση είναι βατή. Αυτό το γνωστό ότι όλοι παίζουν με όλους, ισχύει, όμως εμείς αρχίζουμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες που δεν είναι πρωτοκλασάτες, ενώ στον δεύτερο γύρο παίζουμε όλα τα ντέρμπι στην Τούμπα, άρα η κλήρωση είναι καλή».

Σχόλια