[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ελάχιστες οι περιοχές της Χαλκιδικής χωρίς ρεύμαΑποκαθίσταται, σταδιακά, η ηλεκτροδότηση στη Χαλκιδική. Αυτήν την ώρα, το μεγαλύτερο μέρος του νομού ηλεκτροδοτείται κανονικά. Προβλήματα υπάρχουν, ακόμη, σε Σήμαντρα, Νέα Ηράκλεια και Νέα Τρίγλια.


Όπως τόνισε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και στο δημοσιογράφο Δ. Ασπροπούλη, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, σταδιακά αποκαθίσταται και το πρόβλημα λειψυδρίας, καθώς λόγω της διακοπής ρεύματος δεν λειτουργούσαν τα αντλιοστάσια.

"Σιγά - σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας", δήλωσε ο κ. Καρράς, ο οποίος πρόοσθεσε ότι τα τρία δημοτικά κτίρια στα κεφαλοχώρια του δήμου παραμένουν ανοικτά και το Σαββατοκύριακο ως τις 10 το βράδυ, για να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις των κατοίκων που έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους, ώστε να αποζημιωθούν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]