[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έγιναν και οι Καβουρότρυπες... πράιβετ μπιτς!Ιδιωτική παραλία οι Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική; Κι όμως, υπάρχει ένας ιδιώτης που υποστηρίζει ότι η ακτή είναι... δική του!


Η περίφημη ακτή με τους περίεργους βράχους και τη λίγη άμμο, που, στη δεκαετία του '80 και του '90 ήταν η χαρά του γυμνιστή στη Χαλκιδική αφού δεν πατούσε κανείς, απέκτησε... μπιτσόμπαρο και έγινε ιδιωτική!

Με έκπληξη, εκδρομείς που πήγαν για μια βουτιά στα τιρκουάζ νερά της, είδαν πως, εκτός από... σκάλες για κάθοδο, απέκτησε και χειροποίητες χάρτινες πινακίδες που ειδοποιούν όποιον κατέρχεται ότι η ακτή είναι... ιδιωτική κι ότι τα προσωπικά του είδη απαγορεύονται! Φυσικά, αν καθίσει κάποιος στις ξαπλώστρες που έχει τοποθετήσει ο ιδιώτης ο οποίος νοίκιασε το χώρο από το δήμο και γευτεί τον... φρέντο του, δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Όπως καταγγέλλουν παραθεριστές μέσω Facebook, ο ιδιώτης που εκμεταλλεύεται το χώρο δεν έχει αφήσει, ως οφείλει, χώρο μεταξύ των καθισμάτων και απαγορεύει με ¨τσαμπουκά" τη διέλευση και παραμονή όσων δεν δέχονται να χρησιμοποιήσουν τις ξαπλώστρες τους!

Πάντως, στη σύμβαση παραχώρησης του δήμου της περιοχής, είναι ξεκάθαρο ότι ο ιδιώτης που πήρε το χώρο (60 τ.μ.) υποχρεούται να αφήσει χώρο διέλευσης, να μη χρησιμοποιεί πλαστικές καρέκλες και να μην μετατρέψει το χώρο σε... μπιτσόμπαρο.

Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες είναι από το λογαριασμό του Angelos Satyr στο Facebook. Δείτε την ανάρτηση:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]