[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επικίνδυνες οι λεύκες της παραλιακής, σε ένα δυνατό μπουρίνι!

Σχετική εικόνα
Από τις συνολικά 198 ζωντανές -αλλά έντονα καταπονημένες- λεύκες της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη, οι 170 είναι επικίνδυνες σε ενδεχόμενο εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων .
Επικίνδυνη προς τους πολίτες μπορεί να καταστεί σε περίπτωση κακοκαιρίας συνοδεία ισχυρών ανέμων η συντριπτική πλειονότητα των δένδρων λεύκης που έχουν φυτευθεί πριν από πολλά χρόνια σε ένα μεγάλο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ερευνητικού Προγράμματος GreenTree, από τον Λευκό Πύργο μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής, κατά μήκος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις συνολικά 198 ζωντανές -αλλά έντονα καταπονημένες- λεύκες, οι 170 είναι επικίνδυνες και ενδέχεται να πέσουν σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων. Η αξιολόγηση όλων των ειδών δένδρων έγινε με βάση 164 χαρακτηριστικά των δένδρων όπως η υγεία, η σταθερότητα και οι επιπτώσεις από βανδαλισμούς.

Πηγή: Βόρεια  https://www.voria.gr 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]