Ενωτικό μήνυμα, για τις εκλογές της Κυριακής, απευθύνει, με γραπτή του δήλωση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Πολιτών, πρώην περιφερειάρχης και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας:


«Ήρθε η ώρα, μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγούμε από αυτούς τους αδίστακτους δημαγωγούς που ξεπούλησαν αρχές, αξίες, ιδανικά, τη Μακεδονία μας, για να παραμείνουν μέχρι σήμερα στην εξουσία.
Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να μην επιλέξουμε την αποχή αλλά να πάμε όλοι στις κάλπες, για να στείλουμε το μήνυμα των ενεργών πολιτών, βοηθώντας την Πατρίδα μας.
Την ίδια ώρα, όμως, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για την επόμενη –δύσκολη – ημέρα. Να αντιληφθούμε πως δεν θα ξυπνήσουμε την 8η Ιουλίου σε ένα παράδεισο, αλλά σε μια χώρα ουσιαστικά πτωχευμένη, δεσμευμένη από δρακόντεια προγράμματα επιτροπείας.
Μόνο αν κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια, μόνο αν ενωθούμε σαν λαός έχουμε ελπίδες να βγούμε, κάποτε, από το λαβύρινθο», τονίζει ο κ. Ψωμιάδης.