[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΑΣ ΠΑΟΚ :«Αυτό θα είναι το τελικό βήμα για την νέα Τούμπα»

Με την σειρά του και ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την εξέλιξη στο θέμα της νέας Τούμπας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ελληνική πολιτεία δίνει σήμερα το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ασφαλούς γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Έπειτα, από συνεδρίαση του ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.(Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, του Υπουργείου Περιββάλοντος και Ενέργειας) και σχετική εισήγηση της επιτροπής Αστικού και Περιαστικού Θεσσαλονίκης ενέκρινε την εισήγηση, μετά από ακρόαση του ΠΑΟΚ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την προέγκριση χωροθέτησης ειδικού χωρικού σχεδίου(Ε.ΧΣ.) για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση των μελετών και κυρίως της έκδοσης του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος που είναι και το τελικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου και της συνολικής ανάπλασης της αλάνας της Τούμπας.
Το γεγονός αυτό καθιστά την ευρύτερη περιοχή ως σημαντικό σημείο υπερτοπικής σημασίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]