[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας από το νέο δήμαρχο ΣιθωνίαςΈκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, να επιδιορθώσουν το γρηγορότερο δυνατό τις υποδομές τους, για να διευκολυνθούν τα συνεργεία των δήμων της Χαλκιδικής να επικοινωνούν μεταξύ τους, απηύθυνε από
τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας και νεοεκλεγμένος δήμαρχος, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.
“Δεν υπάρχει τρόπος να συνεννοηθούμε”, υπογράμμισε “κι έτσι καθυστερούν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν”.
Ο κ. Ντέμπλας βρέθηκε, το μεσημέρι, στο δημοτικό κάμπινγκ στο Πλατανίτσι κι αντίκρισε εικόνες καταστροφής. “Δεκάδες είναι τα Ι.Χ. που καταπλακώθηκαν από δένδρα και κλαδιά” είπε και πρόσθεσε ότι ο Νέος Μαρμαράς δεν έχει νερό, ενώ στη Συκιά σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Κατήγγειλε ότι “στην περιοχή της Συκιάς, από το 2010, όταν είχαμε τις μεγάλες πλημμύρες, δεν μπήκε ούτε... καρφί. Κάθε χρόνο, είμαστε στο ίδιο έργο, θεατές. Πρέπει, επιτέλους, να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα”, κατέληξε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]