[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζέρβας: «Ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης».Ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμαπροέβη στην ακόλουθη δήλωση.


«Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων. Πριν από έναν μήνα είχαμε τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο και σήμερα ο ελληνικός λαός επιλέγει την κυβέρνησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα γιατί, ας μην ξεχνάμε, έχουμε πίσω μας μια δεκαετία δύσκολη. Πιστεύω ότι όλοι μαζί αποφασισμένοι και ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις εφορευτικές επιτροπές που παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγων υψηλών θερμοκρασιών εργάζονται για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλώ τους συμπολίτες μας να έρθουν και να ψηφίσουν γιατί μια τέτοια κρίσιμη αναμέτρηση πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Είμαι αισιόδοξος, πως ο ελληνικός λαός, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, θα αποφασίσουν το σωστό ώστε να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]