[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έτοιμος να υπογράψει με την ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ

Τελειωμένο θεωρούν στον ΠΑΟΚ το θέμα με τη νέα τηλεοπτική στέγη της ομάδας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου του Βορρά, τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές με την ΕΡΤ σε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια που θα αποφέρει στην ομάδα ένα ποσό της τάξης των 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως.
Στο συμβόλαιο της ΠΑΕ με την Nova αναφερόταν ότι το συνδρομητικό κανάλι είχε το δικαίωμα να ισοφαρίσει την όποια πρόταση είχε ο ΠΑΟΚ από άλλο τηλεοπτικό σταθμό μέσα στο χρονικό διάστημα δέκα εργάσιμων ημερών.
Η πρόταση της ΕΡΤ έγινε στις 18 Ιουνίου για την οποία ενημερώθηκε η Nova. Στο διάστημα των δέκα εργάσιμων ημερών το συνδρομητικό δεν ισοφάρισε την προσφορά αυτή, όπως υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ και πλέον μπορούν νόμιμα να προχωρήσουν στην υπογραφή του deal με το κρατικό κανάλι.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]