Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για Νέα ΜηχανιώναΣήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούνται από την περασμένη Δευτέρα, στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν. Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτησης νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού στα εξής σημεία:
Στα δεξιά και στη νησίδα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν. Μηχανιώνας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας).
Για να γίνουν οι εργασίες αποκλείεται πότε η δεξιά και πότε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών.
Επίσης, στα δεξιά και στη νησίδα της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών.
Οι εργασίες άρχισαν στις 7.00 το πρωί κι αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το βράδυ.

Σχόλια