[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σύσκεψη στον εισαγγελέα για το πρόβλημα με το νερό στο ΦίλυροΜέσω αγωγού που υδροδοτεί την περιοχή των Πεύκων φαίνεται πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υδροδότησης, που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε πολλά νοικοκυριά του Φιλύρου.Αυτή τη διαβεβαίωση έδωσε -όπως έγινε γνωστό- η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), που συμμετείχε, δια εκπροσώπου της, σε σύσκεψη την οποία κάλεσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Εισαγγελία συμμετείχαν, εκτός από την ΕΥΑΘ, ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως επίσης ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φιλύρου.

Οι τοπικοί παράγοντες κατήγγειλαν την ΕΥΑΘ ως υπαίτια για το πρόβλημα υδροδότησης που προέκυψε, και μάλιστα εν μέσω καύσωνα. Μετέφεραν δε τις διαμαρτυρίες κατοίκων που κάνουν λόγο για μεγάλες διακοπές υδροδότησης και κακής ποιότητας νερό.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία άκουσε όλες τις πλευρές και επισήμανε την ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζητήματος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]