[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πέτσας: Κανένα ζήτημα για τη λειτουργία της ΕΡΤ3

Τη διαβεβαίωσή του «για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στην ΕΡΤ και το ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για τη λειτουργία της ΕΡΤ3» παρείχε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στο δ.σ. της
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Στη συνάντηση, που συμμετείχε και ο γ.γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Γιάννης Μαστρογεωργίου, η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου, παρέδωσε στον υπουργό υπόμνημα πέντε σημείων με τα βασικά, θεσμικά και εργασιακά ζητήματα του κλάδου. Στη συζήτηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, μεταξύ άλλων τέθηκαν τα θέματα: συλλογική σύμβαση εργασίας με το Δημόσιο τόσο για θεσμικά όσο και οικονομικά ζητήματα, πνευματικά δικαιώματα των δημοσιογράφων και η σχετική πρωτοβουλία της ΠΟΕΣΥ για την εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας στο ευρωπαϊκό δίκαιο, στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης του Τύπου, ζητήματα που αφορούν στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Πέτσας «εξέφρασε την κατανόησή του και επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα», τονίζεται. Επίσης, προσδιορίστηκε συνάντηση εργασίας για το τέλος Αυγούστου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]