Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Bruna Camboim!

Ο Α.Σ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την τερματοφύλακα, Bruna Camboim, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Η 24χρονη τερματοφύλακας από την Βραζιλία, συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην οποία ο Δικέφαλος κατέκτησε το «Νταμπλ», με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ να συμφωνούν για την επέκταση συνεργασίας.

Η ίδια δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Ήταν μία κουραστική χρονιά αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι ήταν το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Αποφάσισα να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, διότι η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ διδακτική για μένα. Για αυτόν τον λόγο θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, για να κατακτάω τίτλους».

Λίγα λόγια την Bruna...

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Metodista, ομάδα της Βραζιλίας, το 2014. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια κατακτώντας συνεχόμενους τίτλους. Το 2017 συνέχισε στην ομάδα της Utip (Βραζιλία), οπού κατέκτησε το «Τρεμπλ». Η αγωνιστική σεζόν 2018-19, την βρήκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη της απόπειρα εκτός Βραζιλίας, η Bruna κατέκτησε το «Νταμπλ» στην Ελλάδα.
Είναι διεθνής με τα αναπτυξιακά τμήματα της Εθνικής Βραζιλίας.

Σχόλια